perjantai 15. tammikuuta 2010

Ranteenlämmittimet (kämmekkäät / rannehanskat / räpikkäät)

Mikä näiden oikea nimi sitten onkaan? Ranteita minä nuo ajattelin lämmittämään, joten olkoon sitten ainakin tällä kertaa ranteenlämmittimet.



On se vaan niin harmillista, kun välillä on ihan pakko käydä töissä. Vaikka normaalisti minulla tuo työnteko ei hirveästi haittaa harrastuksia, niin välillä sitä on kuitenkin sen verran väsynyt, että harrastuksena pitää tehdä jotain ihan yksinkertaista ja nopeaa. Siltä pohjalta syntyivät tällä viikolla nämä lämmittimet, ensimmäiseni ikinä. Ohje on ihan omasta päästä repäisty. Kiinteillä silmukoilla virkattu pötkö, peukalonpaikan kohdalla muutama ketjusilmukka ja niillä 5 ks:n ohi oikaisua ja eikun lisää pötköä jonkin verran. Ja sitten hieno lause: Sormien väleihin tein ketjusilmukoilla "välit", joiden välit seuraavaa "väliä" kohti siirryin piilosilmukoilla. :D Päättelyiden jälkeen reunoihin vaaleanpunaista ja vähän sydämiä ja muita hempeitä kuvioita neulalla pistellen. Ja avot, siinä on ranteenlämmittimet / kämmekkäät / rannehanskat / räpikkäät.

 

Välineet: Lanka Sandnes Garn Easy (merinovilla) ruskea ja vaaleanpunainen, virkkuukoukku kokoa 8, parsinneula.

Olin tainnut ajatella näitä ranteenlämmittimiä itselleni, mutta tytärkin ihastui niihin ja taitaa pölliä ne...:) Lankakin on niiiiin ihanaa, pehmeää eikä ollenkaan kutittavaa. Hetkonen, onkos tuo jotain kestovaippahousulankaa?.....

Ja kun toinen lapsista hommasi meille äskettäin uuden kameran, niin harjoittelen sen käyttöä ahkerasti. Joten kaikista tekeleistäni kuvia on moooonta. :)





2 kommenttia:

Mukavaa, jos kommetoit. :) I'll be very happy if you leave a comment.