torstai 23. joulukuuta 2010

Himmeli ruisoljista

En ole mitenkään erityisesti jouluihmisiä, mutta sain sentään yhden joulujutun tehdyksi tänä vuonna, nimittäin himmelin. Minulla on ilo päästä työpaikan kautta (ilmaiseksi) kaikille ihanille kursseille ja kun nyt himmelikurssi pitkästä aikaa järjestettiin, niin ilmoittauduin mukaan jo elokuussa. Kuulemma materiaalin eli ruisolkien puute estää kurssien järjestämisen useammin :O vaikka halukkaita varmaan olisi, kun tämäkin kurssi täyttyi elokuussa parissa päivässä.

Alkukankeuden jälkeen tekeminen oli oikein mukavaa, eikä edes niin kauhean vaikeaa. Tarkkana tietysti piti olla, ettei herkkä materiaali mene rikki. Tämä on ihan sellainen perushimmeli, jossa ison kuution sisällä on yksi keskikokoinen ja lisäksi kaikissa kulmissa roikkuu keskikokoiset kuutiot. Jokaisen keskikokoisen sisällä on pieni kuutio, samoin kulmissa.

Siirtämistä varten himmeli kasteltiin suihkepullolla, kuulemma liikaa ei voi kastella, himmelihän ripustetaan kuitenkin johonkin "kuivumaan". Himmeliä liikuteltaessa pitää kyllä olla tosi varovainen. :)

Mutta nyt meilläkin on ainakin yksi joulukoriste. :)

Rentouttavaa Joulun aikaa.

2 kommenttia:

Mukavaa, jos kommetoit. :) I'll be very happy if you leave a comment.