tiistai 16. marraskuuta 2010

Ikuisuusprojekti valmistui! :)


On se vaan uskomattoman upeaa lankaa!
Tämä käsityöbloggaaminen on näköjään todella satunnaista puuhaa. Hiljaiseloa on ollut...onko sitä oikeasti ollut puoli vuotta?! No mutta parempi myöhään kuin liian aikaisin oli ohjenuoramme lukioaikoina.

Minulla oli maaliskuussa mahdollisuus ja suuri ilo käydä ostoksilla Wollmeise-lankakaupassa Saksassa Pfaffenhofenissa lähellä Müncheniä. Sinne jos vielä joskus pääsen uudestaan, niin olisi se vaan aika hienoa. No kotiin palattuani mietin mitä ostamistani superihanista langoista sitten tekisin. Äiti sitten hienovaraisesti vihjaisi, että jos en keksi mitään, niin hän voisi haluta pyöreitä vuosia täyttäessään tällaisen Evelyn Clarkin pitsihuivin. Ikinä ennen en ollut pitsiä neulonut ja tuli kyllä alussa mieleen, että olisi voinut kokeilla jotain helpompaa ensin... Perhe varmaan osaisi seikkaperäisesti kuvailla alun hepuleitani ja sitä kuinka monta kertaa nousin täydestä sillasta tämän huivin kanssa (silmukka pudonnut ja sitä noukkimaan ja kun se ei nouse ihan samalla tavalla kuin sileässä neuleessa. Tai virhe jossain epämääräisessä kohdassa edellisellä kerroksella 2 tuntia sitten tehtynä ja eikun purkamaan). Mutta loppua kohden kaikki meni paljon helpommin! Huivin kuvio selkeni ja mm. huomasin mahdolliset virheet heti.





Kesällä ei tullut neuloskeltua lainkaan, mutta kyllä tätä tehdessä silti useampi kuukausi meni. Mitähän sitä seuraavaksi tekisi?

Noh, toivottavasti aktiivisempi blogipäivitystahti toteutuu jatkossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos kommetoit. :) I'll be very happy if you leave a comment.