maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kisapipo



Huh, hyvä että olympiakisat loppuivat! Ei siksi etteikö olisi kiinnostanut, vaan siksi että kiinnosti liikaakin, ja penkkiurheilu lamasi kaiken muun elämän kahdeksi viikoksi. Olin kuvitellut, että neulon ja virkkaan hullun lailla kaikkea ihanaa tv:n ääressä ja saan valmiiksi pilvin pimein ennen näkemättömän kauniita tekeleitä. Ja höpö höpö. Tämä virkattu myssy on ainoa. Sekin viimeistelty hiki päässä lätkäfinaalin ekan erän aikana. Joten goodbye Ravelympics ja muut käsityösuunnitelmat! Muun elämän lamaantumisesta nyt puhumattakaan.

Myssyn esikuva on tietenkin tässä:


Nämä ohjeet löysin kuitenkin vasta vikana kisapäivänä, joten minun myssy on ihan hilseestä repäisty. Tytärten toivomuksesta täytyy kyllä tehdä kummallekin myös virallinen OS-mössan. Tosin väritystä täytyy miettiä, sinikeltainen ei välttämättä ole kovasana paikallisella yläasteella.

Mitään ohjeita en osaa omasta myssystä kertoa, eikä varmaan ole syytäkään kun tuo esikuva ohjeineen on niin kiva. Minun myssy on kylläkin tehty tasona ja kamala ruma sauma on kuulemma "just magee".



Huh, ihanaa. Pääsee sohvalta omaan sänkyyn nukkumaan. Tietokonekin on ollut kisakatsomon palveluksessa. Joskus paluu arkeen voi olla ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos kommetoit. :) I'll be very happy if you leave a comment.