keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Elämäni ensimmäinen kiilapeukalo ja neuleyritelmiä


Kokeilin into piukeana ihka ensimmäistä kiilapeukaloani anopin ohjeiden mukaan. Ja täytyy sanoa, että kiilapeukalo on todellakin mun juttu. Siinä tavallisessa peukussa aina mätti jokin. Mutta tämä toimii. Jatkossa teen vain ja ainostaan kiilapeukkuja! Jee!

No nämä lapset eivät koskaan valmistuneet, koska vaikka peukalosta tuli periaatteessa siisti ja virheetön, siitä tuli kuitenkin liian leveä ja itse lapasesta liian pitkä ja kapea. Paria tälle en sitten koskaan aloittanut. Kokeilin lapaseen vähän koristeluja, joita voisi myöhemmin toteutta, vaikka nämä olisivarmaan olleet kauniimmat ihan ilman mitään:


Viimeisen kahden viikon aikana on tullut tosiaan neulottua pelkästään kaikkea surkeaa. Aloitin innoissani niin ikään elämäni ensimmäiset kärjestä aloitetut sukat ihanalla punaisella Hjerte Garn socks 4 -langalla. Aloitus ja kantapää sujuivat hyvin, mutta käsialani oli muuten niin kamalaa, että purin melkein valmiin ensimmäisen sukan.


Tykkään tuosta langasta todella paljon, joten yritän sukkia tai jotain muuta sitten joskus myöhemmin paremmalla onnella (ja ennen klo 22:ta).


Sitten halusin fleecevuoriset lyhytvartiset lapaset, joita ei tarvitse tunkea takin hihan alle. Nämä tein valmiiksi asti lukuunottamatta vuorta. Mutta jos yksi lapanen oli liian pitkä ja kapea, olivat nämä liian lyhyet ja leveät. Varsi onnistui kyllä, mutta sormilla oli enemmän tilaa leveys- kuin pituussuunnassa.



Nyt tarttis kyllä keksiä jotain, mitä ihan varmasti osaisi tehdä...

1 kommentti:

  1. Ehdottaisin joogapussia.
    Tosin sitä ei voi virkata tahi kutoa vaan pitää ommella....vai mitä nää käsityö termit nyt onkaan! : D

    VastaaPoista

Mukavaa, jos kommetoit. :) I'll be very happy if you leave a comment.